Idioma
Programa DETOX en grup | 7 dies

Programa DETOX en grup | 7 dies

€0

About this course

|pest|

|pest-name|DESCRIPCIÓ|pest-name|

Fer depuracions sistemàtiques són imprescindibles per netejar el cos i mantenir una bona salut i una vida plena i feliç. El cos està constantment acumulant toxines i necessita fer un descans depuratiu per eliminar-les. És l’única manera de mantenir-lo sa. Amb aquest programa en grup et serà molt fàcil i motivador seguir el teu pla detox de 7 dies! La primavera i la tardor és el millor moment per fer-ho. T’animes?


PRESENTACIÓ

Fer depuracions sistemàtiques són imprescindibles per netejar el cos i mantenir una bona salut i una vida plena i feliç. El cos està constantment acumulant toxines i necessita fer un descans depuratiu per eliminar-les. És l’única manera de mantenir-lo sa. Amb aquest programa de 7 dies de depuració (o desintoxicació -detox-) eliminarem toxines d’una forma fàcil, eficaç i amorosa per als nostres cossos i sentits. La primavera i la tardor és el millor moment per fer-ho.

 

El programa DETOX en grup és un programa de desintoxicació a base d’aigua, sucs, batuts i sopes verdes de 7 dies de durada. El fem coincidir amb l’estació i la fase llunar més idònia per a l’eliminació de toxines, quant a eficiència eliminatòria i facilitat energètica i emocional.

 

Ho fem en grup perquè és molt més fàcil, segur i motivador. Ens sentim recolçats i acompanyats, alhora que podem compartir l’experiència amb d’altres persones que estan vivenciant les mateixes sensacions i símptomes i seguir endavant amb el detox amb motivació i alegria.

 

Com funciona el grup?

 

  • Fem 2 DETOX en grup l’any: un a la primavera i l’altre a la tardor. Les dates varien segons la lluna. El proper detox és el de primavera, del 12 al 18 d’abril de 2020.
  • El grup és totalment gratuït i ens donem suport i acompanyament uns als altres a través de la nostra experiència en depuracions sistemàtiques. Cadascú és responsable de la seva pròpia salut i el grup només pretén ser un espai de suport comunitari del procés de depuració dels 7 dies on compartim l’experiència i ens sentim acompanyats i motivats en sentir que som moltes persones que estem vivenciant el mateix procés depuratiu.
  • Necessites un compte de MeWe i demanar accés al grup des d’aquest enllaç: https://mewe.com/group/5eb147306a74b45879bfdf00
  • Un cop estiguis dins del grup DETOX EN GRUP | CRUDIVEGÀNIA  ja podràs interactuar-hi. Qualsevol dubte que tinguis, pregunta-ho al grup. Des de POSTS “Post to this group…”, ja pots penjar-hi la teva opinió, experiència, foto, dubte, etc.

 

Si no tens experiència en fer depuracions i no saps com fer-ho, pots adquirir el programa amb tot el detall sobre com fer el pla detox de 7 dies i les receptes corresponents a través d’aquestes 3 opcions:

 

  1. Assistir al taller COM FER UN DETOX DE 7 DIES (inclou el dossier complet – el taller de primavera 2020 s’ha cancel·lat. Farem el de tardor, al setembre).
    Clica en aquest enllaç per a més informació.
  2. Comprar l’eBook LOVELY DETOX de l’Eva Roca (llibret virtual, en pdf), amb tot el programa detallat. Clica en aquest enllaç per anar-hi.
  3. Si sou col·leccionistes de la revista CUERPOMENTE, en el número 300 també hi trobareu aquest programa detox explicat per l’Eva Roca.

 

Un cop disposeu del programa, haureu de preparar la despensa, comprant els ingredients, i preparar també els utensilis per tenir-ho tot a punt per començar el dia 12 d’abril (diumenge – aquest any cau en setmana santa, però com que segurament la passarem a casa, aprofitarem per fer el detox en la millor fase de la lluna). 

D’utensilis, només necessites la batedora i l’extractor de sucs.

Quan tinguis les receptes dels sucs, batuts i sopes, ja podràs confeccionar-te la llista de la compra. És molt bàsica: verdures de fulla verda, poma verda, brots, germinats, llavors de cànem pelades i espirulina artesana.

 

Per què ho fem del 12 al 18 d’abril?

Del 12 al 18 d’abril, ens acompanya la influència de la lluna minvant, ideal per fer neteges i per a l’eliminació de toxines. En aquesta fase de la lluna, el cos deixa anar fàcilment tot allò que li sobra: líquids, greixos i toxines.

Acabarem el pla DETOX el dissabte dia 18 d’abril, camí cap a la lluna nova, que culminarà el 23 d’abril i ens aportarà bona energia perquè els bons propòsits de canvi d’hàbits es manifestin fàcilment.

 

 

T’animes? ♥

 

Si tens algun dubte, contacta’ns a través del grup!

Members

Our course begins with the first step for generating great user experiences: understanding what people do, think, say, and feel. In this module, you’ll learn how to keep an open mind while learning.

Total numbers of students in course