Idioma
Taller Com fer un Detox de 7 dies

Taller Com fer un Detox de 7 dies

€0

About this course

|pest|

|pest-name|DESCRIPCIÓ|pest-name|

Fer depuracions sistemàtiques són imprescindibles per netejar el cos i mantenir una bona salut i una vida plena i feliç. El cos està constantment acumulant toxines i necessita fer un descans depuratiu per eliminar-les. És l’única manera de mantenir-lo sa. En aquest taller de tres hores aprendràs a crear el teu pla detox de 7 dies i coneixeràs totes les pautes, trucs i receptes per fer una depuració amb èxit i alegria! La primavera i la tardor és el millor moment per fer-ho. T’animes?


PRESENTACIÓ

Vivim en un planeta contaminat i constantment, el nostre cos està sotmès a milers de substàncies tòxiques a través de l’aire que respirem, a través dels aliments que ingerim, a través de l’aigua que bevem i amb la que ens dutxem, a través dels productes d’higiene personal i de la llar no ecològics, etc …

 

Això va acumulant grans quantitats de toxines en el nostre organisme i, si no les anem eliminant, arribarà un moment que el recipient estarà massa ple, l’organisme es saturarà i no podrà disposar de recursos per realitzar correctament les seves funcions vitals. Aquí es desencadena la malaltia.

 

Per descomptat, el cos humà és capaç de fer front a una exposició limitada de toxines dins d’un marge de temps, depenent de l’estil de vida. En superar aquest marge, comencen els problemes: falta de vitalitat, candidiasi, problemes en les articulacions, excés de mucositat, osteoporosi, artrosi, càncer, etc. L’única manera de prevenir la malaltia és mantenint un cos net. Com? Doncs mitjançant una alimentació saludable (fisiològica) amb depuracions sistemàtiques (detox de 7 dies).

 

En aquest taller aprendràs a crear el teu pla detox de 7 dies i coneixeràs totes les pautes, trucs i receptes per fer una depuració amb èxit i alegria!

 

Quan incorporem aquestes depuracions sistemàtiques al nostre estil de vida, el cos es neteja, aturant i sanant malalties i recuperant la nostra salut i vitalitat.

 

Amb les depuracions sistemàtiques i la introducció dels sucs i batuts verds a la nostra dieta, obtindràs aquests beneficis immediats:

 1. Eliminació de toxines acumulades durant anys.
 2. Recuperació de la capacitat autocurativa de l’organisme i sanació dels òrgans. Si pateixes alguna malaltia, el procés de depuració, ajudarà a sanar-la.
 3. Augment de l’energia i la vitalitat. Sentiment de felicitat i poder personal. Sensació de lleugeresa, lucidesa i més capacitat per materialitzar els teus somnis.
 4. Recuperació del pes natural.
 5. Neteja intestinal. Recuperació de la digestibilitat i assimilació dels nutrients.
 6. Claredat mental i concentració.
 7. Remineralització de l’organisme i equilibri del pH.
 8. Pell més fina, rejoveniment i cabell més fort.
 9. Facilitat de canviar hàbits alimentaris nocius per hàbits saludables, gràcies a l’eliminació durant el procés detox, dels aliments nocius i addictius (sucres, farines, greixos, cafè…).
 10. Augment del sistema immunològic i purificació de la sang …

DURADA: 

2,5 hores


PROPERS TALLERS:

 • Dijous, 11 d’ABRIL 2019, de 17:30 a 20h (primavera) 
 • Dijous, 19 de SETEMBRE 2019, de 17:30 a 20h (tardor)

La primavera i la tardor són les dues estacions idònies per fer les dietes depuratives.


INVERSIÓ: 

40 € *

* Inclou dossier amb tot el pla detox de 7 dies, amb les pautes, receptes i trucs.

* Inclou degustació de la demostració de les receptes del pla detox, amb ingredients 100% ecològics


LLOC:

Aula gastronòmica de CRUDIVEGÀNA – BIONÈCTAR

Carrer Eiximenis, 8 – GIRONA


POTS FER LA INSCRIPCIÓ…

 

|pest|

|pest-name|DOCENT|pest-name|

 

Eva Roca

Experta en nutrició vitalista i coach en salut, formada en vàries escoles, la més influent la del Dr. Gabriel Cousens (The Tree of Life). Formada també en antroposofia, kinesiologia i altres disciplines. Creadora i xef del restaurant de cuina viva ecològica Bionèctar Eco-Living Raw Food. Educadora en salut vitalista i cuina viva a l’escola d’alimentació conscient Crudivegània. Fa més de quinze anys que investiga i experimenta l’alimentació fisiològica humana i els seus efectes, beneficis i inconvenients. Ajuda a les persones a sanar-se i a trobar el seu equilibri a través de l’alimentació. Ha creat la primera formació professional del nostre país en Alimentació Conscient i Eco-Xef de Cuina Viva (Màster ACXCV).

Members

Our course begins with the first step for generating great user experiences: understanding what people do, think, say, and feel. In this module, you’ll learn how to keep an open mind while learning.

Total numbers of students in course